Riool verstopt Maastricht

Een riolering verstopping in Maastricht lossen wij graag voor u op!

Slimme vakmensen en snelle service: wie ons belt voor een verstopt riool in Maastricht, kan dit verwachten. Is ook uw riool verstopt en wenst u een lokale vakman? Wij plannen uw opdracht nog dezelfde dag in. Zo hoeft u nooit lang te wachten! Onze expert kan u op verschillende manieren van dienst zijn.

1. Efficiënte verwijdering van blokkades
De meeste blokkades worden opgelost met behulp van mechanisch gereedschap. De vakman gebruikt dan een verenmachine of een hogedrukreiniger. Hiermee kunnen de leidingen snel en effectief worden schoon gefreesd. Zonder krassen of strepen.

2. Inspectie bij grotere problemen
Sommige verstoppingen worden veroorzaakt door een defect in de riolering. Denk aan kapotte of verschoven leidingen. Een leiding kan ook zo zijn versleten dat er boomwortels doorheen groeien. Het wortelgordijn houdt dan alle doorgespoelde resten tegen.

3. Reparatie bij lekkage
Sommige verstoppingen gaan gepaard met lekkages. De vakman verwijdert dan de blokkade en repareert de gebroken leiding.

Riool verstopt! Wat kost de oplossing?

De prijs van een ingreep is afhankelijk van verschillende zaken. Niet alle verstoppingen zijn namelijk met dezelfde middelen of binnen hetzelfde tijdsbestek op te lossen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor een prijsopgave. Houdt er wel rekening mee dat die prijs nog kan worden aangepast, mocht later blijken dat het probleem ernstiger is dan gedacht.

Riolering verstopt door… ?

Een riolering kan op verschillende manieren verstopt raken. Onze specialisten lossen dan ook dagelijks allerlei soorten verstoppingen op in Maastricht en omgeving. Dit is wat zij zoal tegenkomen in afvoeren van woningen en bedrijven:

 • vetresten
 • etensresten
 • zeepresten
 • haren
 • speelgoed
 • luchtverfrissers
 • hele toiletrollen
 • kalkaanslag
 • bouwafval
 • en helaas nog veel meer…
Weet u al wat uw riolering verstopt en belt u voor een afspraak? Vertel de specialist dan wat de verstopping veroorzaakt. Deze informatie kan hem bij de voorbereiding helpen. En heeft u misschien al chemische ontstoppers gebruikt? Breng de specialist dan ook hiervan op de hoogte. De chemicaliën kunnen hem namelijk verwonden tijdens het ontstoppen.

Waarom belt u ons en geen loodgieter?

De loodgieter heeft zich gespecialiseerd in de watertoevoer van uw woning of bedrijf. De rioolvakman weet echter alles over de werking van het riool en is speciaal getraind om verstoppingen op te lossen. Niet voor niets heeft hij al het nodige materiaal al in zijn auto liggen:

 1. Verenmachines
 2. Hogedrukreinigers
 3. Inspectie-apparatuur (zoals camera’s)
 4. Reserveonderdelen (zoals sifons)
 5. Gasdetectiemeters
 6. Handgereedschap (voor o.a. reparaties)

Riool verstopt in Maastricht en hulp nodig? Wij helpen u!

Zelf een verstopte riolering behandelen kan zeer frustrerend zijn. Bepaalde verstoppingen kunnen namelijk te hardnekkig zijn voor de plopper. Kies voor een snellere, professionele oplossing en bel vandaag nog onze Maastrichtse rioolvakman. Ziet u het nummer al staan? Hij kan vandaag al langskomen!

Riool verstopt Maastricht?

Wij staan 24/7 voor u klaar!